• Word jij onze nieuwe collega?
  • Bekijk alle vacatures >>

KONINKLIJKE HOLLESTELLE

Lid van de koninklijke familie

Vooruitstrevende techniek zit in ons DNA

De Koninklijke Hollestelle Groep is één van de meest vooruitstrevende technische bedrijven van Zeeland. Bekend zijn onze innoverende aanpak, kwaliteitsbewustzijn en oplossingsgerichte houding. U geniet veel profijt van onze technisch hoogstaande oplossingen, korte levertijden en gunstige prijzen. Dit is het gevolg van onze vier nauw samenwerkende en elkaar aanvullende werkmaatschappijen.

Tevens zijn wij strategische allianties met andere bedrijven aangegaan. Zo kunt u voor bijna alle technische vraagstukken terecht bij de Koninklijke Hollestelle Groep. Onze positie is sterk als service- en oplossingsgerichte specialist in onderdelen, materialen, constructies, machines, hijs- /hefmiddelen en keuringen. En dat willen wij graag zo houden. Daarom blijven wij ons inzetten voor uitbreiding en ontwikkeling.

Sinds 1874 een begrip in Zuid-West Nederland

Het begon allemaal in de Goese Molenstraat
De grondlegger van Koninklijke Hollestelle, Jan Hollestelle, startte in 1874 met de overname van een hoefsmederij aan de Molenstraat in Goes. In 1895 nam zijn zoon Gerard het bedrijf over en breidde het uit met een rijtuigsmederij. Toen het bedrijf in 1974 honderd jaar bestond werd het bijzonder predikaat “Koninklijk”verkregen.

De generaties

Dina Hollestelle –
de Schipper

Van 1839 tot 1929

Gerardus Johannes Hollestelle
Van 1871 tot 1948

Jan Gerard Hollestelle
Van 1900 tot 1979

Gerardus Johannes Hollestelle
Van 1924 tot 1977

Jan Hollestelle
Van 1945 tot heden
(bedrijf overgedragen in 2007)

Danny Hollestelle
Van 1975 tot heden
(leidt het bedrijf vanaf 2007)

Wij zijn van alle technische markten thuis

De Koninklijke Hollestelle Groep is een cluster van technische bedrijven. Doorlopende scholing en klantgericht denken ondersteunen ons vakmanschap. Techniek blijft zo bij ons ook mensenwerk. We zijn een ISO-, VCA- en EKH-gecertificeerd en tevens Erkend Leerbedrijf.