• Word jij onze nieuwe collega?
  • Bekijk alle vacatures >>

Projecten

Onderhoud, levering en keuringen kolen- en kerncentrale

Het uitvoeren van werktuigbouwkundige werkzaamheden aan de kerncentrale en kolencentrale, alsmede het verzorgen van shutdowns in de vorm van een raamcontract.

Het leveren van diverse technische handelsartikelen en staal.

Het keuren van alle hijs- en hefinstallaties, hijsgereedschappen, elektrische gereedschappen en machines, ladders en trappen.

Onderhoudsovereenkomst mechanische werk

Het uitvoeren van constructie- reparatie- en onderhoudswerkzaamheden in staalwerk aan de fabrieksinstallaties. Het fabriceren van werkstukken in staal volgens specificatie opdrachtgever en het leveren van benodigde materialen. Ook het meedraaien in grote fabriekstops (shotdowns) behoorde tot de werkzaamheden, waarbij praktisch altijd in volcontinu gedraaid wordt.

Onderhoudsbestek hijs- en hefmiddelen Zeeland

Het onderhouden, keuren en certificeren van alle kranen, hijs- en hefwerktuigen en gereedschappen met bijkomende werkzaamheden, ten behoeve van objecten gelegen in de gemeenten Terneuzen, Reimerswaal, Tholen, Veere, Schouwen-Duiveland en Noord-Beveland.

Renovatie en onderhoud Haringvliet en Volkerak sluizen

In de periode 2007 tot en met 2010 werkt Hollestelle in samenwerking met HOMIJ Technische Installaties, ABB, Grontmij en Hycom aan de renovatie van de Haringvliet en Volkerak sluiscomplexen. 
Op de beide sluiscomplexen zullen de bestaande bedienings- en besturingssystemen, de energiedistributie en delen van de werktuigbouwkundige installaties worden vervangen. Hierdoor zullen de geëiste betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de complexen weer gegarandeerd zijn. Aansluitend zal gedurende 15 jaar onderhoud worden gepleegd, waarvan Hollestelle het werktuigbouwkundige deel zal uitvoeren.
Het Haringvliet sluizencomplex is een primaire waterkering die de veiligheid van het achterland dient te garanderen. Het Volkerak sluizencomplex is een beroepsvaartsluis, gelegen in één van de drukste vaarroutes van Europa.

Download hier de PDF:
Renovatie systemen
Haringvlietsluizencomplex

Mosselknipsmachines

Ontwerpen, produceren en installeren van knipsmachines voor het ontbaarden van mossels.

Onderdelen scheepsbouw

Ontwerpen, fabriceren en leveren van diverse onderdelen zoals, MPFF vloeren, klein ijzerwerk, torpedokranen, gereedschappen, etc.