• Word jij onze nieuwe collega?
  • Bekijk alle vacatures >>

DIVISIE

Snel en op maat

Hollestelle Handel is een gespecialiseerde technische groothandel die ruim 80.000 technische producten met toegevoegde waarde levert aan o.a. de industrie, weg- en waterbouw, scheepvaart en landbouw. Onze vakkundige medewerkers kunnen hierbij adviseren, installeren en indien nodig instrueren. Tevens staan wij, met zeer geavanceerde apparatuur, garant voor vakkundige reparaties en onderhoud (24-uurs service). Zelfs als een artikel niet op voorraad is, kunt u bij ons terecht.

Naast het assortiment wereldwijd gangbare technische producten, beschikt Hollestelle ook over een omvangrijk staalmagazijn waar staal, RVS, aluminium, messing, koper, brons, verenstaal, non-ferro metalen en kunststof in diverse soorten verkrijgbaar zijn. Deze materialen kunnen op maat geknipt of gezaagd worden.

Dankzij ons eigen expeditiesysteem kunnen wij altijd snelle levering garanderen. Wij denken graag met u mee en bieden oplossingen, eventueel in samenwerking met andere bedrijven binnen de groep, om een totaaloplossing te realiseren.

Product overzicht

Hollestelle beschikt over een brede en efficiënte voorraad aandrijfproducten. Een enthousiast en deskundig team medewerkers voorziet de markt dagelijks van informatie, advies en uiteraard van de producten zelf. Heeft u kettingen, riemen, koppelingen of aanverwante componenten nodig? Neem dan contact op met Hollestelle voor de snelste en hoogste slaagkans! ‘Kennis is macht’ is een leidend principe van onze onderneming. In- en externe trainingen maken integraal onderdeel uit van onze activiteiten. Hollestelle beschikt over alle moderne faciliteiten om de onuitputtelijke knowhow te delen met onze partners. On-site trainingen maken ook deel uit van ons servicepakket. Voor spoedgevallen zijn wij na sluitingstijd, 7 dagen per week, bereikbaar op 06 – 51 51 19 46.

Links:

Al meer dan 30 jaar biedt SORTIMO producten aan voor service-experts in iedere branche. Efficiënte, veilige en klantgerichte inrichtingen voor industrie en vakhandel. SORTIMO is de uitvinder van de moderne bedrijfswageninrichting.

Voor een veilige en efficiënte inrichting van uw bedrijfswagen kunt u uitstekend “meeliften” met onze kennis van zaken…

Links:

Wij hebben een zeer breed pakket aan bevestigingsmaterialen. Ons assortiment omvat genormaliseerde bevestigingsartikelen in alle soorten en maten en de meest uiteenlopende materialen. Van staal tot roestvaststaal, van messing tot koper, maar ook kuprodur en kunststof. Eenzelfde ruime variatie hebben wij in schroefdraad: metrisch, UNC, UNF, Whitworth, BSF en nog vele andere. Dit assortiment kunnen wij u tegen zeer gunstige prijzen aanbieden en leveren met onze vertrouwde snelle en goede service.

Links:

Kaeser is een van de grootste en meest succesvolle producenten van persluchtsystemen in Europa met wereldwijd meer dan 2.900 medewerkers. De bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een consequente klantgerichtheid, waaruit innovatieve producten en geavanceerde systeemoplossingen voortkomen.

Wij zijn er trots op dit succesvolle bedrijf op de Zeeuwse markt te vertegenwoordigen.

Door deskundig advies naar een optimale persluchtvoorziening!

Meten is Weten!

Laat ons uw persluchtafname meten, zodat wij een optimaal advies kunnen uitbrengen.

Wij verzorgen sedert jaar en dag de service voor Kaeser compressoren.

Energiekosten
Wellicht ten overvloede attenderen wij u erop dat niet de investeringskosten het belangrijkst zijn bij de aanschaf van een compressor, maar het specifieke energieverbruik, dus het aantal kWh/min. of kWh/m3 vergeleken met compressoren van dezelfde grootte. De bedrijfskosten per m3 lucht worden nl. voor verreweg het grootste deel bepaald door de energiekosten. Een (eventueel) hogere investering kan door lagere energiekosten door het Sigma profiel vaak binnen korte tijd terugverdiend worden.

Links:

Hollestelle levert een zeer breed en compleet pakket elektrisch handgereedschap voor de professional. Van haakse slijpmachines tot boormachines en van bandschuurmachines tot slagmoeraanzetters.

Links:

Hollestelle is voorraadhouder van o.a. flenzen, (malleabele) fittingen, lasbochten, zowel in staal als RVS.

Hollestelle beschikt over een zeer ruim assortiment handgereedschappen en opbergsystemen, o.a. Stahlwille, Unior, Knipex en Gedore.

Tevens zijn wij leverancier van betrouwbare meet- en testmiddelen van het merk Mitutoyo.

Hi-Force is de toonaangevende Engelse fabrikant van hoge druk hydraulische gereedschappen. De Hi-Force range of hydraulisch gereedschap wordt gekenmerkt door kwaliteit, compleetheid en uiteraard een snelle levering.

Hi-Force Hydraulische Cilinders: Een complete serie hydraulische cilinders voor vele doeleinden. Capaciteit van 4,5 tot 2.000 ton en grote variatie in slaglengte. Zowel enkelwerkende als dubbelwerkende uitvoeringen leverbaar.

Hi-Force Hydraulische Pompen: hydraulische pompen in zowel handbediende, pneumatisch aangedreven, elektrisch aangedreven als benzine aangedreven uitvoeringen. Grote keuze in olie-inhoud, olie-opbrengst alsmede enkelwerkende en dubbelwerkende uitvoering.

Links:

Sinds jaar en dag zijn wij leverancier van Master heteluchtkanonnen en bouwdrogers voor in de bouw, industrie en de agrarische sector. Door de verscheidenheid in het assortiment heeft Hollestelle voor elke toepassing een geschikt model. Heteluchtkanonnen zijn niet alleen te gebruiken voor het verwarmen, ook voor het ontdooien en drogen in combinatie met een bouwdroger zijn ze zeer geschikt. Tevens in de verhuur.  Kotom, ook op dit gebied laten wij u niet in de kou staan…

Links:

Een compleet assortiment hijswerktuigen: handtakels, rateltakels, kettingtakels en staaldraadtakels. Onze specialistische vakgebieden zijn: hijs- en hefmiddelen, intern transport, personen-valbeveiligingen.

Links:

Uw partner in hydrauliek! Wij leveren, monteren, testen en certificeren al uw hydrauliekslangen. 24 Uur per dag bereikbaar (na sluitingstijd via 06-51511946).

Links:

Al meer dan 70 jaar produceert en verkoopt de Westfalen Groep industriële gassen voor de meest uiteenlopende toepassingen in de industrie, geneeskunde, bedrijfsleven en laboratoria.

Bij Hollestelle kunt u alle Westfalen Gassen afhalen of laten bezorgen!

Bij ons treft u een ruime sortering aan van alle bekende gassen die nodig zijn bij het lassen.

Alle gassen zijn leverbaar in de, u wellicht bekende, cilinders en – indien noodzakelijk – in bundels of andere verpakkingsvormen.

Links:

Hollestelle heeft een breed programma las- en snij-apparatuur, -toevoegmaterialen met toebehoren en afzuigapparatuur.

Met lasapparatuur van vandaag verdient u geld dankzij de nieuwe techniek van Miller. Inzet van moderne lasapparatuur biedt bij de meeste metaalsoorten enorme productiviteitsvoordelen en u last beter dan ooit.

Let er wel op dat industriële binnenluchtvervuiling vraagt om een adequate aanpak. Ook hiermee kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Links:

Als het gaat om luchtgereedschap en alle accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor elke situatie een passende oplossing!

Links:

Hollestelle is gespecialiseerd in het leveren van afkortmachines, bandschuurmachines, boormachines, pijpbewerkingsmachines, lintzaagmachines.

Links:

LOCTITE lijmen voor afdichtingen, pakkingen, borging en perfecte hechting. Het Loctite programma biedt het juiste antwoord op de vraag naar producten voor het lijmen, borgen van schroefdraad en afdichten van pijpen en vlakken. Als u behoefte heeft aan industriële smeermiddelen en Anti-Seize producten, producten voor oppervlaktebehandeling en roestbescherming, vezelversterkte of metaalgevulde harsen en producten voor reparatie, of gewoon een reinigingsproduct, dan biedt Loctite de geschikte oplossing.

Links:

Transair persluchtleidingsystemen bieden vele voordelen ten opzichte van een traditioneel pijpleidingsysteem uit staal. Wat dacht van de voordelen:

  • Eenvoudige en snelle montage (tot 60% tijdsbesparing)
  • Flexibel voor veranderingen en uitbreidingen in het bestaande leidingsysteem
  • Optimale volumestroomeigenschappen en corrosiebestendigheid
  • Extra voordelig met lager of gelijk prijsniveau door de stijgende staalprijs
  • Vakkundige ondersteuning bij de uitwerking van uw projecten
  • Nauwkeurige kostenraming en berekening van installatietijden

Benut nu het voordeel van Transair bij uw komende projecten. Wij staan voor vragen en ondersteuning te allen tijde voor u klaar en zenden u graag meer informatie over de Legris Transair producten.

Naast een uitgebreid koppelingenprogramma kan Hollestelle u een ruim pakket aan slangen en leidingen leveren. Tevens beschikken wij over een groot assortiment pneumatische kleppen en cilinders.

Links:

Nilfisk-ALTO is marktleider op het gebied van professionele reinigingsapparatuur. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige hogedrukreinigers, zuigsystemen, vloerreinigingsapparatuur en autowasinstallaties aan de segmenten agro, automotive, industrie, bouw, professionele schoonmaak, food en consumer. Tevens verzorgen wij hiervoor het onderhoud en de installatie van de diverse machines.

Links:

Een compleet assortiment: Tyrolit doorslijp- en afbraamschijven in diverse maten en lamellenschijven. De blauwe schuurbanden van NORTON zijn wereldwijd een begrip.

Links:

Reparatie en onderhoud van reinigingstechniek en compressoren.

Met verschillende topmerken in ons assortiment, dat voldoet aan de geldende normen, staan wij al jaren garant voor uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen. Tevens helpen en adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuze en toepassing van industriële slangen en appendages.

Links:

Hollestelle is importeur van Mobilis spanningsrail. Mobilis is een compacte, bedrijfszekere en veilige stroomvoorziening voor b.v. kranen en takels. Wij kunnen leveren maar uiteraard ook monteren.

Links:

Ook indrukwekkend in staal.

Naast ons assortiment wereldwijd gangbare technische producten, beschikt Hollestelle ook over een omvangrijk staalmagazijn.

Voor onze uitgebreide klantenkring verzorgen wij dagelijks de leveranties van staal, RVS, verenstaal, aluminium, messing, brons, koper, non-ferrometalen, kunststoffen, etc. Eventueel op maat voor u gemaakt. Kortom, Hollestelle is letterlijk en figuurlijk uw partner die u altijd op maat kan bedienen.

  • Diverse machines
  • Compressoren
  • Reinigingsmachines

Onze belangrijkste merken zijn Phantom, International Tools en Torax. Een team van enthousiaste medewerkers staat gereed om u te ondersteunen met service, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Boren, draadsnijden, frezen, verzinken, ruimen, zagen, draaien en spanen zijn disciplines waar wij praktisch alles van weten.

Links:

Acties

Kwartaalactie #2

Kwartaalactie folder 2 - 2024.
Kwartaalactie

Jubileum Actie

150 jaar
150 jaar Actie

Actiekrant 2024

De actiekrant van 2024
Actiekrant

Parkerstore

De ParkerStore is uw one-stop-shop winkel dicht bij u in de buurt met een breed assortiment aan Parker producten zoals slangen, koppelingen, filters, pneumatiek en hydrauliek. ParkerStore is Parkers unieke winkelconcept voor de industriele markt. Een ParkerStore is kennis, ervaring en de juiste producten verzameld op een locatie. De ParkerStore biedt u alles dat u nodig heeft om zonder vertraging uw werkzaamheden te kunnen voortzetten. Kortom, de ParkerStore is uw Eerste Hulp Bij Onderdelen! Voor hydraulische slang, luchtslang, pijpkoppeling, slangfitting, filterelement, pneumatische cilinder, ventiel of pomp, de ParkerStore is het juiste adres.

Een ParkerStore heeft meer dan 4000 onderdelen op voorraad en die onderdelen kunnen u helpen als u snel een slang, ventiel, pomp of filter moet vervangen. Uw slangen worden geassembleerd terwijl u wacht. En terwijl u wacht heeft u de mogelijkheid om rustig het totaalaanbod te kunnen bekijken onder het genot van een kopje koffie.